Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 мл вершків

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

150 г цукру

15 г желатину

2 яєчних жовтка

1 ч. л. ваніліну

Приготування:

1. Беремо 350 мл вершків, додаємо до них ванілін і цукор, ставимо на вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння.

2. Тим часом змішуємо залишок вершків з жовтками і желатином. Цю суміш додаємо до нагрітих вершків, перемішуємо і продовжуємо нагрівати на плиті. Доводимо до кипіння.

3. Далі залишаємо охолонути 15 хвилин при кімнатній температурі. Потім збиваємо міксером на великій потужності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.