Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 мл вершків

Популярні новини зараз

Зайва вага може стати на заваді мобілізації: в яких випадках не беруть до армії

ТЦК знайшли новий спосіб шукати ухилянтів: перевірять всі бази

Податки з переказу на картку: у питанні поставили крапку

Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу

Показати ще

150 г цукру

15 г желатину

2 яєчних жовтка

1 ч. л. ваніліну

Приготування:

1. Беремо 350 мл вершків, додаємо до них ванілін і цукор, ставимо на вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння.

2. Тим часом змішуємо залишок вершків з жовтками і желатином. Цю суміш додаємо до нагрітих вершків, перемішуємо і продовжуємо нагрівати на плиті. Доводимо до кипіння.

3. Далі залишаємо охолонути 15 хвилин при кімнатній температурі. Потім збиваємо міксером на великій потужності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.