Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 мл вершків
Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня
Стежать за кожним переказом і не лише: податкова взяла під контроль усіх українців – чим це загрожує
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
150 г цукру
15 г желатину
2 яєчних жовтка
1 ч. л. ваніліну
Приготування:
1. Беремо 350 мл вершків, додаємо до них ванілін і цукор, ставимо на вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння.
2. Тим часом змішуємо залишок вершків з жовтками і желатином. Цю суміш додаємо до нагрітих вершків, перемішуємо і продовжуємо нагрівати на плиті. Доводимо до кипіння.
3. Далі залишаємо охолонути 15 хвилин при кімнатній температурі. Потім збиваємо міксером на великій потужності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.