Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

400 мл вершків

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

150 г цукру

15 г желатину

2 яєчних жовтка

1 ч. л. ваніліну

Приготування:

1. Беремо 350 мл вершків, додаємо до них ванілін і цукор, ставимо на вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння.

2. Тим часом змішуємо залишок вершків з жовтками і желатином. Цю суміш додаємо до нагрітих вершків, перемішуємо і продовжуємо нагрівати на плиті. Доводимо до кипіння.

3. Далі залишаємо охолонути 15 хвилин при кімнатній температурі. Потім збиваємо міксером на великій потужності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.