Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 мл вершків
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
150 г цукру
15 г желатину
2 яєчних жовтка
1 ч. л. ваніліну
Приготування:
1. Беремо 350 мл вершків, додаємо до них ванілін і цукор, ставимо на вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи. Доводимо до кипіння.
2. Тим часом змішуємо залишок вершків з жовтками і желатином. Цю суміш додаємо до нагрітих вершків, перемішуємо і продовжуємо нагрівати на плиті. Доводимо до кипіння.
3. Далі залишаємо охолонути 15 хвилин при кімнатній температурі. Потім збиваємо міксером на великій потужності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.