Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1год
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г моркви
Росіяни готують найпотужніші удари по Україні
Провал літнього наступу рф та страшна зима: експерт розповів, до чого готуватися
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
200 г гречаної крупи
200 г адигейського сиру
½ ч. л. куркуми
200 г цвітної капусти
½ ч. л. суміші перців
сіль за смаком
Приготування:
1. Овочі і адигейський сир нарізаємо великими кубиками.
2. Розігріваємо на сковороді масло, додаємо в нього спеції і через пару секунд сир і овочі.
3. Обсмажуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин.
4. Далі промиваємо гречку і додаємо її до овочів.
5. Заливаємо невеликою кількістю води, солимо, перчимо, перемішуємо і накриваємо кришкою. Варимо до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лососевого супу з кунжутом.