Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1год

Порції: 4

Інгредієнти:

100 г моркви

Популярні новини зараз

Зайва вага може стати на заваді мобілізації: в яких випадках не беруть до армії

ТЦК знайшли новий спосіб шукати ухилянтів: перевірять всі бази

Гороскоп на тиждень 14-20 квітня для всіх знаків Зодіаку: Овни блищатимуть, Діви турбуватимуться, а Козороги відпочиватимуть

Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу

Показати ще

200 г гречаної крупи

200 г адигейського сиру

½ ч. л. куркуми

200 г цвітної капусти

½ ч. л. суміші перців

сіль за смаком

Приготування:

1. Овочі і адигейський сир нарізаємо великими кубиками.

2. Розігріваємо на сковороді масло, додаємо в нього спеції і через пару секунд сир і овочі.

3. Обсмажуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин.

4. Далі промиваємо гречку і додаємо її до овочів.

5. Заливаємо невеликою кількістю води, солимо, перчимо, перемішуємо і накриваємо кришкою. Варимо до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лососевого супу з кунжутом.