Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1год
Порції: 4
Інгредієнти:
100 г моркви
Зайва вага може стати на заваді мобілізації: в яких випадках не беруть до армії
ТЦК знайшли новий спосіб шукати ухилянтів: перевірять всі бази
Гороскоп на тиждень 14-20 квітня для всіх знаків Зодіаку: Овни блищатимуть, Діви турбуватимуться, а Козороги відпочиватимуть
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
200 г гречаної крупи
200 г адигейського сиру
½ ч. л. куркуми
200 г цвітної капусти
½ ч. л. суміші перців
сіль за смаком
Приготування:
1. Овочі і адигейський сир нарізаємо великими кубиками.
2. Розігріваємо на сковороді масло, додаємо в нього спеції і через пару секунд сир і овочі.
3. Обсмажуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин.
4. Далі промиваємо гречку і додаємо її до овочів.
5. Заливаємо невеликою кількістю води, солимо, перчимо, перемішуємо і накриваємо кришкою. Варимо до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лососевого супу з кунжутом.