Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
30 г вершкового масла
Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
500 г листкового тіста
120 г цукру
2 груші
мелений кардамон за смаком
Приготування:
1. Грушу розрізаємо на 4 частини, очищаємо від шкірки і насіння.
2. Цукор плавимо в розігрітій сковороді діаметром 20 см. Додаємо вершкове масло і розтоплюємо його. Приправляємо карамель меленим кардамоном.
3. Знімаємо сковороду з вогню і викладаємо по колу скибочки груш.
4. Накриваємо груші колом з листкового тіста.
5. Заправляємо краї тіста всередину, щоб вийшов бортик.
6. Робимо посередині отвір для виходу пари.
7. Ставимо пиріг в розігріту до 200 градусів духовку. Через 10 хвилин після початку випікання, зменшуємо температуру до 180 градусів. Випікаємо пиріг до рум'яності.
8. Готовий пиріг перевертаємо на тарілку.
9. Прикрашаємо пиріг ягодами, листям м'яти і цукровою пудрою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового хліба.