Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

30 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

500 г листкового тіста

120 г цукру

2 груші

мелений кардамон за смаком

Приготування:

1. Грушу розрізаємо на 4 частини, очищаємо від шкірки і насіння.

2. Цукор плавимо в розігрітій сковороді діаметром 20 см. Додаємо вершкове масло і розтоплюємо його. Приправляємо карамель меленим кардамоном.

3. Знімаємо сковороду з вогню і викладаємо по колу скибочки груш.

4. Накриваємо груші колом з листкового тіста.

5. Заправляємо краї тіста всередину, щоб вийшов бортик.

6. Робимо посередині отвір для виходу пари.

7. Ставимо пиріг в розігріту до 200 градусів духовку. Через 10 хвилин після початку випікання, зменшуємо температуру до 180 градусів. Випікаємо пиріг до рум'яності.

8. Готовий пиріг перевертаємо на тарілку.

9. Прикрашаємо пиріг ягодами, листям м'яти і цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананового хліба.