Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 40 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
240 г пісочного тіста
Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх
Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
250 г м'якого сиру
100 г сиру чеддер
60 г сиру фета
60 г зеленої цибулі
3 яйця
20 листя базиліка
4 помідора
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Нарізаємо помідори навпіл і викладаємо на змащене олією деко. Зверху скроплюємо оливковою олією і відправляємо в духовку на 50 хвилин. Охолоджуємо.
2. Розкатуємо тісто і перекладаємо в круглу форму. Протикаємо тісто в декількох місцях і випікаємо 10 хвилин при 200 градусах. Охолоджуємо.
3. Для начинки змішуємо сир, подрібнену цибулю і яйця в комбайні до однорідності. Додаємо базилік, сіль і перець.
4. Викладаємо начинку на тісто і зверху вдавлюємо помідори так, щоб вони були видні. Випікаємо протягом 40-45 хвилин при 180 градусах до рум'яної скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смаженого тофу з овочами.