Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
6 баклажанів
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
Життя без графіків: в яких областях не вимикатимуть світло та чому
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
¼ склянки оливкової олії
2 зубчики часнику
300 г помідорів чері
2 зелених цибулі
2 ст. л. каперсів
3 ст. л. рубаної петрушки
сіль за смаком
2 ст. л. бальзамічного оцту
чорний перець за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо сковороду гриль.
2. Нарізаємо баклажани на невеликі гуртки і змащуємо оливковою олією. Викладаємо на решітку і смажимо по 2 хвилини з кожного боку до м'якості і рум'яної скоринки. Перекладаємо на блюдо.
3. Зверху викладаємо нарізані навпіл черрі і посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею, петрушкою, каперсами і подрібненим часником.
4. Змішуємо олію з бальзамічним оцтом і збризкуємо зверху. Солимо і перчимо, перемішуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.