Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

6 баклажанів

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Показати ще

¼ склянки оливкової олії

2 зубчики часнику

300 г помідорів чері

2 зелених цибулі

2 ст. л. каперсів

3 ст. л. рубаної петрушки

сіль за смаком

2 ст. л. бальзамічного оцту

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо сковороду гриль.

2. Нарізаємо баклажани на невеликі гуртки і змащуємо оливковою олією. Викладаємо на решітку і смажимо по 2 хвилини з кожного боку до м'якості і рум'яної скоринки. Перекладаємо на блюдо.

3. Зверху викладаємо нарізані навпіл черрі і посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею, петрушкою, каперсами і подрібненим часником.

4. Змішуємо олію з бальзамічним оцтом і збризкуємо зверху. Солимо і перчимо, перемішуємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.