Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
300 г тофу
Розкішшю стане і буханець хліба: ціна може злетіти під 60 грн
Європа розвертає українських біженців: які регіони назвали безпечними
З вересня до українців прийдуть додому: що планується
Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби
200 г зеленої стручкової квасолі
1 червоний солодкий перець
2 зубчики часнику
3 ст. л. кунжутного масла
1 ст. л. свіжого імбиру
4 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. кунжуту
Приготування:
1. Тофу нарізаємо кубиками приблизно 2х2 см, поливаємо соєвим соусом. Залишаємо на кілька хвилин, щоб сир просочився соусом.
2. Перець нарізаємо соломкою, квасолю варимо 2-3 хвилини.
3. Імбир і часник дрібно нарізаємо, обсмажуємо на кунжутній олії до золотистого кольору, виймаємо і викидаємо.
4. На ту ж сковороду викладаємо тофу, обсмажуємо до золотавої скоринки. Кладемо тофу в миску. Далі на сковороду кладемо перець і квасолю і обсмажуємо 2 хвилини. При необхідності додаємо ще трохи олії, поливаємо соєвим соусом.
5. Змішуємо квасоля з перцем і тофу, посипаємо кунжутом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт котлет з яловичого фаршу.