Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 баклажана

Популярні новини зараз

Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"

ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде

ТЦК будуть безсилі: юрист пояснив, кого не мають право затримувати на блокпостах

Українцям перекреслюють роки життя: частину стажу скасують без попередження - кого стосується

Показати ще

1 ч. л. орегано

морська сіль за смаком

перець за смаком

2 зубчики часнику

1 головка червоної цибулі

1 пучок петрушки

2 ст. л. каперсів

50 г оливок

3 ст. л. оцту з травами

5 помідорів

2 ст. л. смаженого мигдалю

Приготування:

1. Баклажани нарізаємо великими шматками. Цибулину очищаємо і дрібно нарізаємо. Листочки петрушки відокремлюємо від стебел, стебла дрібно нарізаємо. Нарізаємо помідори.

2. У сковороду наливаємо трохи оливкової олії, нагріваємо на вогні. Кладемо в сковороду баклажани, посипаємо орегано і сіллю, перемішуємо. На сильному вогні готуємо близько 5 хвилин, постійно помішуючи.

3. Додаємо цибулю, подрібнені стебла петрушки і дрібно нарізаний часник, доливаємо олії. Додаємо каперси і оливки, збризкуємо оцтом. Після того як оцет випарується, додаємо помідори. Тушкуємо овочі на повільному вогні 15 хвилин.

4. Приправляємо перцем, посипаємо листям петрушки, додаємо мигдаль, перемішуємо й подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лососевого супу з кунжутом.