Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
2 баклажана
Головне за 17 серпня: мобілізація пенсіонерів, в ухилянти за 7 днів, виїзд доньки Кошового та скасування старих номерів для авто
Пенсіонери автоматично отримають надбавки у вересні
"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
1 ч. л. орегано
морська сіль за смаком
перець за смаком
2 зубчики часнику
1 головка червоної цибулі
1 пучок петрушки
2 ст. л. каперсів
50 г оливок
3 ст. л. оцту з травами
5 помідорів
2 ст. л. смаженого мигдалю
Приготування:
1. Баклажани нарізаємо великими шматками. Цибулину очищаємо і дрібно нарізаємо. Листочки петрушки відокремлюємо від стебел, стебла дрібно нарізаємо. Нарізаємо помідори.
2. У сковороду наливаємо трохи оливкової олії, нагріваємо на вогні. Кладемо в сковороду баклажани, посипаємо орегано і сіллю, перемішуємо. На сильному вогні готуємо близько 5 хвилин, постійно помішуючи.
3. Додаємо цибулю, подрібнені стебла петрушки і дрібно нарізаний часник, доливаємо олії. Додаємо каперси і оливки, збризкуємо оцтом. Після того як оцет випарується, додаємо помідори. Тушкуємо овочі на повільному вогні 15 хвилин.
4. Приправляємо перцем, посипаємо листям петрушки, додаємо мигдаль, перемішуємо й подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лососевого супу з кунжутом.