Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г філе риби
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
800 г картоплі
1 банка сметани
200 г білих грибів
2 яйця
25 г сиру
2 ст. л. борошна
4 ст. л. рослинного масла
Приготовеление:
1. Рибу солимо, посипаємо перцем, занурюємо у борошні й обсмажуємо на сковороді з маслом.
2. Обсмажуємо так само гриби і картоплю, нарізану кружечками.
3. Рибу викладаємо на сковороду, на кожен шматок кладемо гуртки звареного вкурутую яйця і гриби. Потім кладемо гуртки смаженої картоплі і поливаємо процідженим соусом зі сметани.
4. Для соусу нагріваємо сметану і коли вона закипить, додаємо ч. л. борошна, змішаного з такою ж кількістю масла, розмішуємо і кип'ятимо 1-2 хвилини і солимо.
5. Рибу, политу соусом засипаємо тертим сиром, поливають вершковим маслом і сатвим в духовку на 5-6 хвилин, щоб вона підрум'янилася.
6. При подачі прикрашаємо рибу зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.