Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г філе риби

Популярні новини зараз

Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО

Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними

"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів

Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій

Показати ще

800 г картоплі

1 банка сметани

200 г білих грибів

2 яйця

25 г сиру

2 ст. л. борошна

4 ст. л. рослинного масла

Приготовеление:

1. Рибу солимо, посипаємо перцем, занурюємо у борошні й обсмажуємо на сковороді з маслом.

2. Обсмажуємо так само гриби і картоплю, нарізану кружечками.

3. Рибу викладаємо на сковороду, на кожен шматок кладемо гуртки звареного вкурутую яйця і гриби. Потім кладемо гуртки смаженої картоплі і поливаємо процідженим соусом зі сметани.

4. Для соусу нагріваємо сметану і коли вона закипить, додаємо ч. л. борошна, змішаного з такою ж кількістю масла, розмішуємо і кип'ятимо 1-2 хвилини і солимо.

5. Рибу, политу соусом засипаємо тертим сиром, поливають вершковим маслом і сатвим в духовку на 5-6 хвилин, щоб вона підрум'янилася.

6. При подачі прикрашаємо рибу зеленню.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт морквяного тота з родзинками і корицею.