Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

400 г картоплі

Популярні новини зараз

Росіяни готують найпотужніші удари по Україні

Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму

Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам

Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ

Показати ще

2 молодих кабачка

200 г печериць

1 куряче філе

100 г сметани

спеції за смаком

Приготування:

1. Картоплю очищаємо, ріжемо навпіл товстими кружальцями, підсмажуємо до скоринки.

2. Нарізаємо філе, до картоплі викладаємо в сковороду і підсмажуємо 10 хвилин.

3. Кабачки нарізаємо як картоплю, викладаємо і підсмажуємо її 5 хвилин.

4. Додаємо нарізані печериці заморожені, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин.

5. Додаємо спеції, вливаємо сметану, ретельно перемішуємо, тушкуємо пару хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лососевого супу з кунжутом.