Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г лосося
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
200 г рису
сіль за смаком
1 шт. водоростей норі
1 ст. л. кунжуту
2 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. пасти місо
10 г тунця
15 г імбиру
Приготування:
1. Рибне філе нарізаємо і маринуємо з сіллю на 12 годин.
2. Мариновану рибу промиваємо і обсмажуємо на грилі, після нарізаємо невеликими шматочками.
3. Рис промиваємо й варимо. З'єднуємо з рибою.
4. Пластинку норі нарізаємо тонкими шматочками.
5. Кунжут обсмажуємо на сухій сковороді до золотистого кольору.
6. Для бульйону заливаємо водорості холодною водою і доводимо до кипіння. Додаємо соєвий соус, пасту місо і пластівці тунця.
7. Заливаємо рибно-рисову суміш гарячим бульйоном і збризкуємо імбирним соком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт риби в картопляній скоринці.