Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1,2 кг яловичини

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс

Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ

Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють

Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні

Показати ще

½ склянки білого сухого вина

2 ст. л. гірчиці

¼ ч. л. перцю чорного меленого

сіль за смаком

2 головки цибулі

Приготування:

1. М'ясо нарізаємо на невеликі шматки і підсмажуємо на розігрітій сковороді. Перекладаємо на тарілку.

2. Змішуємо вино, гірчицю, перець і сіль.

3. У невелику каструлю викладаємо тонко нарізану цибулю, зверху кладемо м'ясо і заливаємо винною сумішшю. Ставимо на середній вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 2,5-3 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт розсипчастого пирога з сиром.