Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
1,2 кг яловичини
Ухилянтів хочуть дістати у будь-якій точці світу: ТЦК розсилають повістки за кордоном
Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
½ склянки білого сухого вина
2 ст. л. гірчиці
¼ ч. л. перцю чорного меленого
сіль за смаком
2 головки цибулі
Приготування:
1. М'ясо нарізаємо на невеликі шматки і підсмажуємо на розігрітій сковороді. Перекладаємо на тарілку.
2. Змішуємо вино, гірчицю, перець і сіль.
3. У невелику каструлю викладаємо тонко нарізану цибулю, зверху кладемо м'ясо і заливаємо винною сумішшю. Ставимо на середній вогонь, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 2,5-3 години.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт розсипчастого пирога з сиром.