Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г сиру

Популярні новини зараз

Соціальні виплати призначатимуть за новими правилами: що зміниться для українців з липня

Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків

Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними

В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки

Показати ще

500 г свинини

200 г свіжих печериць

1 головка часнику

суміш перців за смаком

сіль за смаком

Приготування:

1. Свинячу вирізку нашпиговуємо тонкими часточками часнику.

2. Обсипаємо з двох сторін сумішшю перців і сіллю.

3. Натираємо на тертці сир і сирі печериці. Перемішуємо.

4. Ріжемо помідори тонкими кружечками.

5. Викладаємо м'ясо на деко, на фольгу, смазанну. рослинним маслом. У фольги робимо бортики, щоб не витік сік. На помідори кладемо суміш мыра і грибів.

6. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт австрійських пишних млинців.