Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г сиру

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

500 г свинини

200 г свіжих печериць

1 головка часнику

суміш перців за смаком

сіль за смаком

Приготування:

1. Свинячу вирізку нашпиговуємо тонкими часточками часнику.

2. Обсипаємо з двох сторін сумішшю перців і сіллю.

3. Натираємо на тертці сир і сирі печериці. Перемішуємо.

4. Ріжемо помідори тонкими кружечками.

5. Викладаємо м'ясо на деко, на фольгу, смазанну. рослинним маслом. У фольги робимо бортики, щоб не витік сік. На помідори кладемо суміш мыра і грибів.

6. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт австрійських пишних млинців.