Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г сиру
Популярні новини зараз
Показати ще
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
500 г свинини
200 г свіжих печериць
1 головка часнику
суміш перців за смаком
сіль за смаком
Приготування:
1. Свинячу вирізку нашпиговуємо тонкими часточками часнику.
2. Обсипаємо з двох сторін сумішшю перців і сіллю.
3. Натираємо на тертці сир і сирі печериці. Перемішуємо.
4. Ріжемо помідори тонкими кружечками.
5. Викладаємо м'ясо на деко, на фольгу, смазанну. рослинним маслом. У фольги робимо бортики, щоб не витік сік. На помідори кладемо суміш мыра і грибів.
6. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо протягом 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт австрійських пишних млинців.