Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
4 філе тілапії
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила
Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
2 яйця
4 картоплі
2 ст. л. борошна
сіль за смаком
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Картоплю натираємо на крупній тертці. Віджимаємо руками, щоб пішла зайва волога.
2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.
3. Тушки риби занурюємо з двох сторін у борошні.
4. Далі до риби з двох сторін притискаємо картопляну масу. Обережно кладемо рибу на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуємо на середньому вогні.
5. Коли з одного боку скоринка стане рум'яною, перевертаємо її на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.