Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
4 філе тілапії
Розкішшю стане і буханець хліба: ціна може злетіти під 60 грн
Європа розвертає українських біженців: які регіони назвали безпечними
Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби
Банки встановлять контроль за рахунками пенсіонерів: кому ПФУ може припинити виплати
2 яйця
4 картоплі
2 ст. л. борошна
сіль за смаком
2 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Картоплю натираємо на крупній тертці. Віджимаємо руками, щоб пішла зайва волога.
2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.
3. Тушки риби занурюємо з двох сторін у борошні.
4. Далі до риби з двох сторін притискаємо картопляну масу. Обережно кладемо рибу на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуємо на середньому вогні.
5. Коли з одного боку скоринка стане рум'яною, перевертаємо її на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.