Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

4 філе тілапії

Популярні новини зараз

Розкішшю стане і буханець хліба: ціна може злетіти під 60 грн

Європа розвертає українських біженців: які регіони назвали безпечними

Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби

Банки встановлять контроль за рахунками пенсіонерів: кому ПФУ може припинити виплати

Показати ще

2 яйця

4 картоплі

2 ст. л. борошна

сіль за смаком

2 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Картоплю натираємо на крупній тертці. Віджимаємо руками, щоб пішла зайва волога.

2. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо.

3. Тушки риби занурюємо з двох сторін у борошні.

4. Далі до риби з двох сторін притискаємо картопляну масу. Обережно кладемо рибу на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуємо на середньому вогні.

5. Коли з одного боку скоринка стане рум'яною, перевертаємо її на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бананових млинців з полуничним соусом.