Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
1 апельсин
Індексація пенсій перетвориться на формальність: які надбавки отримають пенсіонери
Непогашені борги за комуналку: 4 випадки, коли їх можуть списати
Без “Петровичів” і “Іванівн”: українські школи переходять на нові правила спілкування
За борги розрахуєтесь квартирою: кого торкнеться новий механізм стягнень
100 г шоколаду
1 склянка цукру
Приготування:
1. З апельсинів зрізаємо шкірку смужками.
2. Протягом декількох хвилин варимо кірки в киплячій воді, потім зливаємо воду і варимо ще раз. Таким чином ми позбавимо їх від гіркоти.
3. Далі готуємо сироп. Змішуємо навпіл цукор і воду варимо в ньому скоринки близько години.
4. Охолоджуємо скоринки на грати, щоб стекла зайва рідина.
5. Шоколад розтоплюємо на водяній бані.
6. Тепер занурюємо в нього цукати і чекаємо поки шоколад охолоне.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бурякових млинців на ряжанке.