Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порції: 12
Інгредієнти:
1 апельсин
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ
Пенсіонерам виплатять надбавки: скільки отримають у квітні
100 г шоколаду
1 склянка цукру
Приготування:
1. З апельсинів зрізаємо шкірку смужками.
2. Протягом декількох хвилин варимо кірки в киплячій воді, потім зливаємо воду і варимо ще раз. Таким чином ми позбавимо їх від гіркоти.
3. Далі готуємо сироп. Змішуємо навпіл цукор і воду варимо в ньому скоринки близько години.
4. Охолоджуємо скоринки на грати, щоб стекла зайва рідина.
5. Шоколад розтоплюємо на водяній бані.
6. Тепер занурюємо в нього цукати і чекаємо поки шоколад охолоне.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт бурякових млинців на ряжанке.