Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг цвітної капусти
У ЗСУ заговорили про можливе завершення війни – до чого готуватися
"Бусифікували" у 65 років: співробітники ТЦК по-звірячому побили пенсіонера – поліція проігнорувала
Гороскоп на сьогодні 3 серпня: непорозуміння з партнерами, фінансові пастки та розчарування у друзях
Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини
700 г солодкого перцю
1 молодий кабачок
500 г помідорів
250 г цибулі
сіль і перець за смаком
200 г моркви
зелень за смаком
рослинне масло за смаком
3 зубчики часнику
зелена цибуля за смаком
Приготування:
1. Подрібнюємо цибулю, моркву натираємо на середній тертці. Капусту розбиваємо на суцвіття. Очищаємо кабачки, нарізаємо на кубики. Перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Помідори нарізаємо кубиками.
2. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і додаємо моркву.
3. Додаємо капусту, кабачки, перець. Тушкуємо під кришкою приблизно 10 хвилин.
4. Після цього додаємо помідори, солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізаний часник, тушкуємо до готовності.
5. Готове рагу посипаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з моцарелою і руколою.