Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг цвітної капусти
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу
Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити
700 г солодкого перцю
1 молодий кабачок
500 г помідорів
250 г цибулі
сіль і перець за смаком
200 г моркви
зелень за смаком
рослинне масло за смаком
3 зубчики часнику
зелена цибуля за смаком
Приготування:
1. Подрібнюємо цибулю, моркву натираємо на середній тертці. Капусту розбиваємо на суцвіття. Очищаємо кабачки, нарізаємо на кубики. Перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Помідори нарізаємо кубиками.
2. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю і додаємо моркву.
3. Додаємо капусту, кабачки, перець. Тушкуємо під кришкою приблизно 10 хвилин.
4. Після цього додаємо помідори, солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізаний часник, тушкуємо до готовності.
5. Готове рагу посипаємо зеленню.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з моцарелою і руколою.