Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г минтая
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
50 г оливкового майонезу
100 г сметани
5 г часнику
сіль і перець за смаком
приправа для риби за смаком
1 пучок кропу
1 ст. л. оливкової олії
лимонний сік за смаком
Приготування:
1. Минтай нарізаємо на порційні шматки, солимо, перчимо і приправляємо приправою.
2. Нагріваємо сковороду, додаємо оливкову олію. Обсмажуємо філе минтая до напівготовності з двох сторін на середньому вогні.
3. В окремій ємності змішуємо сметану, майонез, кріп, часник і трохи солі. Заливаємо цією сумішшю рибу на сковороді, прибираємо вогонь, перемішуємо рибу з соусом лопаткою, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15.
4. Збризкуємо лимонним соком, солимо за смаком і подаємо з легким салатом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматною курки в кефірі.