Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г минтая
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
50 г оливкового майонезу
100 г сметани
5 г часнику
сіль і перець за смаком
приправа для риби за смаком
1 пучок кропу
1 ст. л. оливкової олії
лимонний сік за смаком
Приготування:
1. Минтай нарізаємо на порційні шматки, солимо, перчимо і приправляємо приправою.
2. Нагріваємо сковороду, додаємо оливкову олію. Обсмажуємо філе минтая до напівготовності з двох сторін на середньому вогні.
3. В окремій ємності змішуємо сметану, майонез, кріп, часник і трохи солі. Заливаємо цією сумішшю рибу на сковороді, прибираємо вогонь, перемішуємо рибу з соусом лопаткою, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 15.
4. Збризкуємо лимонним соком, солимо за смаком і подаємо з легким салатом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматною курки в кефірі.