Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,300 кг курки

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 17 квітня: четвер вибору, несподіванок і внутрішніх суперечностей

Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку

Держава залізе у кишеню кожному українцю: деталі нової податкової системи

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Показати ще

1 головка червоної цибулі

1 головка жовтої цибулі

4 зубчики часнику

20 г петрушки

1 морквина

50 г вершкового масла

1 стебло селери

50 мл рослинного масла

Приготування:

1. Курку позбавляємо від жиру. Червону цибулю і часник подрібнюємо і обсмажуємо на вершковому маслі до м'якості. Обсмажуємо до золотистого кольору і перемішуємо з петрушкою.

2. Цією сумішшю набиваємо куряче черево, туди ж кладемо шматочок вершкового масла, після цього пов'язуємо ноги ниткою.

3. Обсмажуємо курку з усіх боків на олії до золотистої скоринки.

4. Курку кладемо на деко, а на сковороді обсмажуємо цибулю, моркву і селеру. Овочі кладемо на той самий деко і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рулету з індички.