Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1,300 кг курки
Гороскоп на сьогодні, 17 квітня: четвер вибору, несподіванок і внутрішніх суперечностей
Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку
Держава залізе у кишеню кожному українцю: деталі нової податкової системи
Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+
1 головка червоної цибулі
1 головка жовтої цибулі
4 зубчики часнику
20 г петрушки
1 морквина
50 г вершкового масла
1 стебло селери
50 мл рослинного масла
Приготування:
1. Курку позбавляємо від жиру. Червону цибулю і часник подрібнюємо і обсмажуємо на вершковому маслі до м'якості. Обсмажуємо до золотистого кольору і перемішуємо з петрушкою.
2. Цією сумішшю набиваємо куряче черево, туди ж кладемо шматочок вершкового масла, після цього пов'язуємо ноги ниткою.
3. Обсмажуємо курку з усіх боків на олії до золотистої скоринки.
4. Курку кладемо на деко, а на сковороді обсмажуємо цибулю, моркву і селеру. Овочі кладемо на той самий деко і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рулету з індички.