Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
½ склянки рису
І до жінок дісталися: в ЗСУ терміново звернулися до українок
Перехід на 230 вольт: що буде зі старою проводкою та побутовою технікою
Батькам школярів додали новий "клопіт": в МОН ухвалили рішення з приводу літніх канікул
Три місяці по 3600 гривень: пенсіонерам виплатять допомогу
250 г м'ясного фаршу
1 цибулина
1 яйце
сіль за смаком
2 ст. л. рослинного масла
½ склянки молока
1 ч. л. борошна
Приготування:
1. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору.
2. Потім додаємо в сковороду до цибулі м'ясний фарш, змішаний з відварним рисом, сире яйце, солимо, перчимо і добре вимішуємо. З цієї маси ліпимо невеликі кульки, занурюємо їх у борошні і на розпеченому рослинному маслі обсмажуємо з усіх боків.
3. Для соусу масло змішуємо з борошном, солимо і перчимо. Солимо і поступово розводимо молоком. Соусу даємо закипіти. Кладемо в нього смажені тефтелі і добре підігріваємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматної курки в кефірі.