Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

½ склянки рису

Популярні новини зараз

Українці отримують дивні смс від ТЦК: юристи пояснили, як реагувати

Пенсійний фонд виплачуватиме 2100 грн щомісяця: хто отримає допомогу

ТЦК почали вилучати права на блокпостах: адвокат пояснила, що потрібно робити

Пенсіонерам виплатять по 870 гривень на місяць: хто отримає надбавку

Показати ще

250 г м'ясного фаршу

1 цибулина

1 яйце

сіль за смаком

2 ст. л. рослинного масла

½ склянки молока

1 ч. л. борошна

Приготування:

1. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору.

2. Потім додаємо в сковороду до цибулі м'ясний фарш, змішаний з відварним рисом, сире яйце, солимо, перчимо і добре вимішуємо. З цієї маси ліпимо невеликі кульки, занурюємо їх у борошні і на розпеченому рослинному маслі обсмажуємо з усіх боків.

3. Для соусу масло змішуємо з борошном, солимо і перчимо. Солимо і поступово розводимо молоком. Соусу даємо закипіти. Кладемо в нього смажені тефтелі і добре підігріваємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматної курки в кефірі.