Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
½ склянки рису
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
250 г м'ясного фаршу
1 цибулина
1 яйце
сіль за смаком
2 ст. л. рослинного масла
½ склянки молока
1 ч. л. борошна
Приготування:
1. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо її на рослинній олії до золотистого кольору.
2. Потім додаємо в сковороду до цибулі м'ясний фарш, змішаний з відварним рисом, сире яйце, солимо, перчимо і добре вимішуємо. З цієї маси ліпимо невеликі кульки, занурюємо їх у борошні і на розпеченому рослинному маслі обсмажуємо з усіх боків.
3. Для соусу масло змішуємо з борошном, солимо і перчимо. Солимо і поступово розводимо молоком. Соусу даємо закипіти. Кладемо в нього смажені тефтелі і добре підігріваємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ароматної курки в кефірі.