Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година 15 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
9 шт. картоплі
ТЦК не питатиме: після отримання повістки чоловікам не залишать вибору
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку
Держава залізе у кишеню кожному українцю: деталі нової податкової системи
600 г свинячого філе
4 зубчики часнику
2 ст. л. рослинного масла
1 червоний перець чилі
1 ст. л. паприки
1 лайм
1 л курячого бульйону
перець і сіль за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо свинину не дуже крупно і посипаємо сіллю і перцем.
2. Очищаємо і нарізаємо великими шматками картоплю. В цей час кладемо картоплю в холодну воду.
3. Розігріваємо глибоку сковороду і обсмажуємо свинину, постійно помішуючи. Приблизно через 10-12 хвилин виймаємо м'ясо і викладаємо в миску.
4. Зливаємо з сковороди майже весь жир і смажимо в ній дрібно нарізану цибулю 5-7 хвилин. Додаємо подрібнений чилі, часник, спеції. Смажимо ще 1 хвилину.
5. Повертаємо в сковороду м'ясо, додаємо картоплю і бульйон. Доводимо до кипіння і продовжуємо готувати на помірному вогні періодично помішуючи, поки рідина не загусне.
6. У готове рагу додаємо сік одного лайма, сіль і перець за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного кексу на кефірі.