Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
250 г курячої грудки
Ухилянтів хочуть дістати у будь-якій точці світу: ТЦК розсилають повістки за кордоном
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
1 цибулина
2 яблука
2 головки часнику
приправи і цукор за смаком
Приготування:
1. Для початку приправляємо курячу грудку і обсмажуємо з двох сторін.
2. Нарізаємо яблука часточками, цибулю кільцями, а часник дуже дрібно натираємо.
3. Коли курка буде готова, знімаємо її зі сковороди і перекладаємо на тарілку.
4. Вогонь не вимикаємо і в те ж масло де смажилася курка кидаємо яблука з часником і цибулею. Засипаємо цукром за смаком і 5 хвилин обсмажуємо на середньому вогні.
5. Потім висипаємо все це в тарілку разом з куркою і насолоджуємося стравою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодцю з курки в томатному соку.