Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
250 г курячої грудки
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків
Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити
Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
1 цибулина
2 яблука
2 головки часнику
приправи і цукор за смаком
Приготування:
1. Для початку приправляємо курячу грудку і обсмажуємо з двох сторін.
2. Нарізаємо яблука часточками, цибулю кільцями, а часник дуже дрібно натираємо.
3. Коли курка буде готова, знімаємо її зі сковороди і перекладаємо на тарілку.
4. Вогонь не вимикаємо і в те ж масло де смажилася курка кидаємо яблука з часником і цибулею. Засипаємо цукром за смаком і 5 хвилин обсмажуємо на середньому вогні.
5. Потім висипаємо все це в тарілку разом з куркою і насолоджуємося стравою.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодцю з курки в томатному соку.