Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 3

Інгредієнти:

800 г курки

Популярні новини зараз

Техогляд, апостиль та мобілізація: які зміни чекають на українців у червні

Власники земельних ділянок хапаються за голову: доведеться викласти до 30 тисяч

За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа

Кінець епохи "бусифікації"? Для ТЦК готують важливі нововведення

Показати ще

75 мл кефіру

приправи за смаком

3 г солі

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Промиваємо курку, розрізаємо на порційні шматки.

2. Після цього посипаємо сіллю і щедро приправою для курки.

3. Шматочки курки перекладаємо в ємність для маринування і заливаємо кефіром, щоб він повністю покрив м'ясо. Залишаємо маринуватися на 2 години.

4. Далі переміщуємо курку в вогнетривку форму разом з маринадом. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо близько 1 години до рум'яної скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного гуляшу по-домашньому.