Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 3

Інгредієнти:

800 г курки

Популярні новини зараз

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

75 мл кефіру

приправи за смаком

3 г солі

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Промиваємо курку, розрізаємо на порційні шматки.

2. Після цього посипаємо сіллю і щедро приправою для курки.

3. Шматочки курки перекладаємо в ємність для маринування і заливаємо кефіром, щоб він повністю покрив м'ясо. Залишаємо маринуватися на 2 години.

4. Далі переміщуємо курку в вогнетривку форму разом з маринадом. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо близько 1 години до рум'яної скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного гуляшу по-домашньому.