Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 3
Інгредієнти:
800 г курки
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
75 мл кефіру
приправи за смаком
3 г солі
чорний перець за смаком
Приготування:
1. Промиваємо курку, розрізаємо на порційні шматки.
2. Після цього посипаємо сіллю і щедро приправою для курки.
3. Шматочки курки перекладаємо в ємність для маринування і заливаємо кефіром, щоб він повністю покрив м'ясо. Залишаємо маринуватися на 2 години.
4. Далі переміщуємо курку в вогнетривку форму разом з маринадом. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо близько 1 години до рум'яної скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного гуляшу по-домашньому.