Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 3

Інгредієнти:

800 г курки

Популярні новини зараз

Пенсію можна підвищити майже на 300 гривень: яку довідку треба передати до ПФУ

ТЦК не питатиме: після отримання повістки чоловікам не залишать вибору

Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Показати ще

75 мл кефіру

приправи за смаком

3 г солі

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Промиваємо курку, розрізаємо на порційні шматки.

2. Після цього посипаємо сіллю і щедро приправою для курки.

3. Шматочки курки перекладаємо в ємність для маринування і заливаємо кефіром, щоб він повністю покрив м'ясо. Залишаємо маринуватися на 2 години.

4. Далі переміщуємо курку в вогнетривку форму разом з маринадом. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо близько 1 години до рум'яної скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'ясного гуляшу по-домашньому.