Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 ст. л. оливкової олії
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Пенсіонерам збільшать надбавки: коли і на скільки
Відберуть половину пенсії: пенсіонерів попередили про штрафи – кого покарають
6 ст. л. кукурудзяного борошна
4 ст. л. висівок
мелена кориця за смаком
мелений імбир за смаком
100 г родзинок
2 яблука
1 морква
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Змішуємо в глибокій мисці борошно і висівки.
3. Окремо натираємо на тертці моркву і яблуко.
4. Ретельно змішуємо з борошном фрукти і родзинки, додаючи по щіпці кориці та імбиру.
5. Додаємо оливкову олію і перемішуємо.
6. Далі формуємо невеликі печива, кладемо їх на пергамент і випікаємо протягом 10 хвилин. Після знижуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 30 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горіхово-медового кексу.