Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

2 цибулини

Популярні новини зараз

Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед

Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам

Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень

"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом

Показати ще

500 г свинячого філе

3 ст. л. рослинного масла

лавровий лист за смаком

2 ст. л. томатної пасти

сіль і перець за смаком

борошно за смаком

3 склянки води

Приготування:

1. М'ясо миємо, нарізаємо кубиками, солимо, перчимо і обсмажуємо в рослинному маслі.

2. Додаємо дрібно нарізану цибулю, посипаємо борошном і обсмажуємо.

3. Перекладаємо в каструлю, заливаємо 3 склянками гарячої води, додаємо томатну пасту, лавровий лист, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 50 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного кексу на кефірі.