Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 6

Інгредієнти:

2 цибулини

Популярні новини зараз

ТЦК не питатиме: після отримання повістки чоловікам не залишать вибору

Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку

Держава залізе у кишеню кожному українцю: деталі нової податкової системи

Мобілізація чоловіків предпенсійного віку: що роблять ТЦК з чоловіками 50+

Показати ще

500 г свинячого філе

3 ст. л. рослинного масла

лавровий лист за смаком

2 ст. л. томатної пасти

сіль і перець за смаком

борошно за смаком

3 склянки води

Приготування:

1. М'ясо миємо, нарізаємо кубиками, солимо, перчимо і обсмажуємо в рослинному маслі.

2. Додаємо дрібно нарізану цибулю, посипаємо борошном і обсмажуємо.

3. Перекладаємо в каструлю, заливаємо 3 склянками гарячої води, додаємо томатну пасту, лавровий лист, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 50 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного кексу на кефірі.