Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 6
Інгредієнти:
2 цибулини
Популярні новини зараз
Показати ще
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
500 г свинячого філе
3 ст. л. рослинного масла
лавровий лист за смаком
2 ст. л. томатної пасти
сіль і перець за смаком
борошно за смаком
3 склянки води
Приготування:
1. М'ясо миємо, нарізаємо кубиками, солимо, перчимо і обсмажуємо в рослинному маслі.
2. Додаємо дрібно нарізану цибулю, посипаємо борошном і обсмажуємо.
3. Перекладаємо в каструлю, заливаємо 3 склянками гарячої води, додаємо томатну пасту, лавровий лист, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 50 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного кексу на кефірі.