Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
300 г картоплі
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
2 головки цибулі
500 г печериць
1 ст. л. сметани
1 яйце
100 г сиру
2 ст. л. майонезу
Приготування:
1. Дрібно нарізаємо цибулю і підсмажуємо до золотистого кольору.
2. Додаємо крупно нарізані гриби і смажимо їх на великому вогні до випарювання рідини. Злегка солимо і перчимо й перемішуємо зі сметаною.
3. Картоплю очищаємо і нарізаємо дуже тонкими кружечками.
4. Змащуємо маслом форму для випічки. Викладаємо на дно кружечки картоплі, щоб не було дірок, посипаємо приправою для картоплі.
5. Зверху викладаємо гриби з цибулею.
6. Сир натираємо на крупній тертці і розподіляємо поверх грибів.
7. Яйце збиваємо разом з майонезом і виливаємо на запіканку.
8. Випікаємо в гарячій духовці до золотистого кольору.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт солодкого рису з часником, креветками, руколою.