Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг білокачанної капусти

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Показати ще

½ склянки молока

½ склянки панірувальних сухарів

3 яйця

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Капусту очищаємо, дрібно нарізаємо і кладемо в каструлю. Туди ж додаємо гаряче молоко, ставимо каструлю на плиту, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності протягом 30-40 хвилин.

2. До готової капусті поступово додаємо манну крупу, постійно помішуючи і тушкуємо ще 5-10 хвилин.

3. Далі знімаємо каструлю з вогню, додаємо в капусту яєчні жовтки, сіль, добре вимішуємо і охолоджуємо.

4. З цієї маси готуємо котлети, занурюємо їх у яєчний білок, занурюємо в сухарях і обсмажуємо з обох сторін. Котлети подаємо з молочним або сметанним соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачних млинців на пиві.