Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг білокачанної капусти
Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків
Доведеться сидіти на хлібі і воді: основні продукти харчування в Україні різко здорожчають восени - що найбільше
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
Розширення мобілізації: ТЦК прийдуть за чоловіками з відстрочкою – кого торкнеться
½ склянки молока
½ склянки панірувальних сухарів
3 яйця
3 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Капусту очищаємо, дрібно нарізаємо і кладемо в каструлю. Туди ж додаємо гаряче молоко, ставимо каструлю на плиту, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності протягом 30-40 хвилин.
2. До готової капусті поступово додаємо манну крупу, постійно помішуючи і тушкуємо ще 5-10 хвилин.
3. Далі знімаємо каструлю з вогню, додаємо в капусту яєчні жовтки, сіль, добре вимішуємо і охолоджуємо.
4. З цієї маси готуємо котлети, занурюємо їх у яєчний білок, занурюємо в сухарях і обсмажуємо з обох сторін. Котлети подаємо з молочним або сметанним соусом.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт смачних млинців на пиві.