Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г батату
Старість пройде в окопах: мобілізують деяких пенсіонерів віком від 60 років
Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію
Перекази з картки на картку обмежать: ліміти змінено – залежить від часу доби
Заблокують картку і оштрафують: скільки разів на місяць можна переказувати кошти
500 г буряка
500 г пастернаку
сіль за смаком
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Нарізаємо солодкий картопля і буряк тонкими кружечками, а пастернак тонкими смужками.
3. Наповнюємо велику каструлю на третину маслом і розігріваємо до 190 градусів. Обсмажуємо овочі в олії невеликими порціями за 30 секунд до золотистого кольору і хрусткої скориночки. Викладаємо на паперовий рушник і посипаємо сіллю і перцем за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанів по-китайськи.