Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г батату

Популярні новини зараз

Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх

Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків

Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними

Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів

Показати ще

500 г буряка

500 г пастернаку

сіль за смаком

рослинне масло за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Нарізаємо солодкий картопля і буряк тонкими кружечками, а пастернак тонкими смужками.

3. Наповнюємо велику каструлю на третину маслом і розігріваємо до 190 градусів. Обсмажуємо овочі в олії невеликими порціями за 30 секунд до золотистого кольору і хрусткої скориночки. Викладаємо на паперовий рушник і посипаємо сіллю і перцем за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанів по-китайськи.