Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г батату
Популярні новини зараз
Показати ще
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
500 г буряка
500 г пастернаку
сіль за смаком
рослинне масло за смаком
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Нарізаємо солодкий картопля і буряк тонкими кружечками, а пастернак тонкими смужками.
3. Наповнюємо велику каструлю на третину маслом і розігріваємо до 190 градусів. Обсмажуємо овочі в олії невеликими порціями за 30 секунд до золотистого кольору і хрусткої скориночки. Викладаємо на паперовий рушник і посипаємо сіллю і перцем за смаком.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанів по-китайськи.