Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г м'ясного фаршу

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

600 г соусу болоньєзе

60 г вершкового масла

2,5 ст. л. борошна

2 ст. л оливкової олії

750 мл молока

10 листів для лазаньї

500 г твердого сиру

Приготування:

1. У сотейник кладемо вершкове масло і 2 ложки рослинного масла, топимо. Поступово додаємо борошно і розмішуємо так, щоб не залишилося грудочок.

2. Після цього вмішуємо молоко. Зменшуємо вогонь і готуємо до потрібної консистенції.

3. Розігріваємо на сковороді оливкове масло і додаємо м'ясний фарш.

4. Обсмажуємо фарш до напівготовності. Вливаємо в нього соус, солимо і перчимо за смаком.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо форму вершковим маслом. Вливаємо на дно трохи соусу бешамель.

6. Викладаємо листи лазаньї, на них фарш, а зверху тертий сир і соус бешамель.

7. Поверх соусу кладемо сухі листи лазаньї і повторюємо процедуру.

8. Останній шар промазуємо соусом і засипаємо сиром. Залишаємо на 10 хвилин і випікаємо в духовці протягом 30 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт млинці на кефірі.