Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 цибулина
"Атакуватимуть житлові будинки": росія розпочала новий етап війни проти України
Українцям пояснили, що буде у разі дефіциту газу: кому відключать насамперед
В українців перевірять житло – прийдуть додому
Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
1 кг білокачанної капусти
1 ст. л. оцту
2 ст. л. томатного пюре
1 ст. л. цукру
1 ст. л. борошна
3 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Очищаємо і шаткуємо капусту. Кладемо її в каструлю, додаємо столову ложку олії, заливаємо половиною склянки кип'яченої води або м'ясного бульйону. Закриваємо кришкою і тушкуємо близько 40 хвилин.
2. Нарізаємо і підсмажуємо цибулю. Змішуємо його з томатним пюре, оцтом, цукром, сіллю, лавровим листом, перцем, додаємо отриману суміш у каструлю і продовжуємо тушкувати до готовності близько 10 хвилин.
3. Підсмажуємо в сковороді борошно в невеликій кількості олії і додаємо цей соус в каструлю з готовою капустою. Гарненько перемішуємо і доводимо до кипіння.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рагу з телятиною і оливками.