Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

1 цибулина

Популярні новини зараз

Головне за 17 серпня: мобілізація пенсіонерів, в ухилянти за 7 днів, виїзд доньки Кошового та скасування старих номерів для авто

Розкішшю стане і буханець хліба: ціна може злетіти під 60 грн

Стаж не гратиме ролі: українцям обіцяють гарантовані виплати на старості

Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію

Показати ще

1 кг білокачанної капусти

1 ст. л. оцту

2 ст. л. томатного пюре

1 ст. л. цукру

1 ст. л. борошна

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Очищаємо і шаткуємо капусту. Кладемо її в каструлю, додаємо столову ложку олії, заливаємо половиною склянки кип'яченої води або м'ясного бульйону. Закриваємо кришкою і тушкуємо близько 40 хвилин.

2. Нарізаємо і підсмажуємо цибулю. Змішуємо його з томатним пюре, оцтом, цукром, сіллю, лавровим листом, перцем, додаємо отриману суміш у каструлю і продовжуємо тушкувати до готовності близько 10 хвилин.

3. Підсмажуємо в сковороді борошно в невеликій кількості олії і додаємо цей соус в каструлю з готовою капустою. Гарненько перемішуємо і доводимо до кипіння.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рагу з телятиною і оливками.