Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
1 цибулина
Гороскоп на сьогодні, 22 квітня: на кого чекає прорив у вівторок, а кому варто триматися подалі від сварок
Сиділи без світла, а тепер ще й без газу: українців попередили про можливі обмеження
Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
1 кг білокачанної капусти
1 ст. л. оцту
2 ст. л. томатного пюре
1 ст. л. цукру
1 ст. л. борошна
3 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. Очищаємо і шаткуємо капусту. Кладемо її в каструлю, додаємо столову ложку олії, заливаємо половиною склянки кип'яченої води або м'ясного бульйону. Закриваємо кришкою і тушкуємо близько 40 хвилин.
2. Нарізаємо і підсмажуємо цибулю. Змішуємо його з томатним пюре, оцтом, цукром, сіллю, лавровим листом, перцем, додаємо отриману суміш у каструлю і продовжуємо тушкувати до готовності близько 10 хвилин.
3. Підсмажуємо в сковороді борошно в невеликій кількості олії і додаємо цей соус в каструлю з готовою капустою. Гарненько перемішуємо і доводимо до кипіння.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рагу з телятиною і оливками.