Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
100 мл рисового оцту
У пенсіонерів заберуть 20% пенсії: ПФУ попередив про утримання із виплат
Зайдуть у кожну квартиру: комунальники попередили про масові перевірки
10 місяців за загибель під час інтиму: чоловік задушив дівчину статевим органом
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
½ кг жасминового рису
50 г тростинного цукру
100 г руколи
50 мл кунжутного масла
12 зубчиків часнику
3 ст. л. рибного соусу
2 лимона
½ кг креветок
50 г кінзи
Приготування:
1. В окрему каструлю ставимо варитися рис. Розігріваємо вок, вливаємо туди кунжутне масло, обсмажуємо в ньому подрібнений часник.
2. Вичавлюємо в вок сік двох лимонів, додаємо рибний соус, оцет для суші, цукор і креветки. Тушкуємо все, поки бульйон не почне кипіти.
3. Рис варимо протягом 13 хвилин.
4. У киплячий бульйон кидаємо рукколу, кінзу і всипаємо рис разом із залишками води. Перемішуємо рис і креветки з бульйоном. Накриваємо сковороду кришкою і даємо постояти 2-3 хвилини.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт баклажанів по-китайськи.