Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г гречаної локшини
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Пенсіонерам збільшать надбавки: коли і на скільки
Лист-пастка від ТЦК: повістки тепер приходять так, що відкрутитись буде неможливо
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
1 солодкий перець
200 г курячого філе
перець чилі за смаком
150 г печериць
1 головка цибулі
5 шт. міні кукурудзи
соус теріякі
соус табаско
сіль
оливкова олія
вершкове масло
соєвий соус
Приготування:
1. Локшину варимо в підсоленій воді.
2. Курку обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо теріякі, продовжуємо готувати на повільному вогні.
3. На оливковій олії обсмажуємо болгарський перець, потім додаємо цибулю, обсмажуємо на повільному вогні.
4. На окремій сковороді обсмажуємо гриби і кукурудзу.
5. Далі усі готові інгредієнти додаємо до локшини, продовжуємо готувати на повільному вогні ще 3 хвилини, додаємо кілька крапель табаско і соєвого соусу.
6. Перед подачею прикрашаємо кількома кільцями перцю чилі.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкового шоколадного парфе.