Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 ст. л. оливкової олії
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Перекази з картки на картку різко впали: НБУ готує нові правила
Стосується одержувачів пенсій, субсидій та пільг: важливе попередження від ПФУ
Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення
4 ч. л. солі
6 зубчиків часнику
1 кг яловичої вирізки
500 г помідорів чері
6 шт. свіжого чебрецю
½ пучка листя базиліка
Приготування:
1. Посипаємо яловичі стейки сіллю і перцем і обсмажуємо в оливковій олії по 5 хвилин з кожного боку.
2. Обсмажені стейки перекладаємо на деко і відправляємо в духовку на середню полицю. Готуємо при 175 градусах 6 хвилин.
3. Виймаємо стейки і залишаємо охолоджуватися на 15 хвилин.
4. В цей час подрібнюємо часник і пасеруємо на сковороді, де смажилося м'ясо.
5. Через 2 хвилини додаємо до часнику помідори черрі і чебрець. Обережно перемішуємо.
6. Коли помідори почнуть в'янути знімаємо їх з вогню і викладаємо на тарілки разом зі стейками і гілочками базиліка.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодного супу з авокадо.