Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 ст. л. оливкової олії
"Нафтогаз" попередив про важливе нововведення: стосується всіх побутових споживачів
Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
Українки масово розривають сім'ї, щоб отримати громадянство ЄС
4 ч. л. солі
6 зубчиків часнику
1 кг яловичої вирізки
500 г помідорів чері
6 шт. свіжого чебрецю
½ пучка листя базиліка
Приготування:
1. Посипаємо яловичі стейки сіллю і перцем і обсмажуємо в оливковій олії по 5 хвилин з кожного боку.
2. Обсмажені стейки перекладаємо на деко і відправляємо в духовку на середню полицю. Готуємо при 175 градусах 6 хвилин.
3. Виймаємо стейки і залишаємо охолоджуватися на 15 хвилин.
4. В цей час подрібнюємо часник і пасеруємо на сковороді, де смажилося м'ясо.
5. Через 2 хвилини додаємо до часнику помідори черрі і чебрець. Обережно перемішуємо.
6. Коли помідори почнуть в'янути знімаємо їх з вогню і викладаємо на тарілки разом зі стейками і гілочками базиліка.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт холодного супу з авокадо.