Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година
Порції: 4
Склад:
1 яйце
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
400 г листкового тіста
30 г кунжуту
100 г сиру
80 г оливок
100 г стручкової квасолі
зелень за смаком
Приготування:
1. Готове листкове тісто злегка розкачуємо, розрізаємо на 4 смужки шириною по 8 см.
2. Сир натираємо на тертці. Розморожуємо квасолю, злегка обсмажуємо, солимо і приправляємо.
3. На кожну смужку тіста кладемо сир, зверху оливки і стручкову квасолю. Посипаємо свіжою зеленню.
4. Форму для випічки застеляємо пекарським папером, змащуємо рослинним маслом.
5. Викладаємо рулети, надаючи пирогу форму спіралі. Зверху змащуємо збитим яйцем і посипаємо кунжутом.
6. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо приблизно 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт м'яса по-французьки з майонезом.