Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 ст. л. оливкової олії
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
2 ст. л. білого сухого вина
1 зубчик часнику
6 маслин без кісточок
1 ст. л. рубаної петрушки
½ ч. л. морської солі
½ гірчиці
¼ ч. л. чорного перцю
16 шт. стручкової квасолі
¼ головки червоної цибулі
360 г філе білої риби
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. У мисці змішуємо оливкову олію, біле вино, подрібнений часник, дрібно нарізані маслини, петрушку, гірчицю, сіль і перець.
3. Беремо 2 листа фольги і на кожен викладаємо по половині зеленої квасолі, попередньо зрізавши кінчики, і розрізані навпіл черрі.
4. Зверху на овочі кладемо по шматку риби і збризкуємо приготовленою запрвкою. Зверху кладемо нарізану тонкими кільцями цибулю.
5. Щільно загортаємо фольгу і кладемо на деко. Відправляємо в духовку на 16 хвилин.
6. Далі відкриваємо фольгу і перекладаємо рибу і овочі на сервірувальні тарілки. Поливаємо соками, посипаємо морською сіллю і свіжомеленим чорним перцем і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного пирога без борошна.