Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 година
Порції: 8
Інгредієнти:
1 курка
Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх
Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків
"Холодний душ" від ПриватБанку: українцям масово блокують доступ до грошей - є лише кілька днів
Відбирають телефони та "пакують" у бусики: нардеп зізнався, чи отримують ТЦК укази "зверху"
500 г картоплі
300 г плавленого сиру
2 цибулини
1 морква
сіль і перець за смаком
5 лаврових листів
зелень і сухарі за смаком
250 г печериць
Приготування:
1. У каструлю кладемо курку і наливаємо воду. Коли бульйон почне кипіти додаємо 1 ст. л. солі, чорного перцю, 3-5 листочків лаврового листа. Після закипання варимо 20 хвилин. Потім виймаємо м'ясо.
2. Очищаємо і нарізаємо кубиками картоплю. Цибулю подрібнюємо, моркву натираємо на тертці. Курку поділяємо на дрібні шматочки. Плавлений сир нарізаємо кубиками.
3. У киплячий бульйон додаємо картоплю. Варимо 5-7 хвилин після закипання.
4. В цей час робимо слабку засмажку на вершковому маслі. спочатку кладемо цибулю, потім моркву. Злегка солимо і перчимо. Готову зажарку додаємо в суп і варимо ще 5-7 хвилин.
5. Далі додаємо нарізане м'ясо і гриби. Варимо 3-4 хвилини, додаємо плавлений сир, добре перемішуємо і вимикаємо вогонь.
6. Перед подачею посипаємо зеленню. За бажанням подаємо з сухарями.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ананасового пирога.