Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
150 г борошна
Кров як річка, а не кисіль: 7 продуктів, які врятують вас від тромбів
"Динамо" розгромлено Кіпром: "Пафос" не просто виграв, кияни перетворилися на циркачів, яких висміюють
Що не можна класти в банки для закруток: огірки, які вибухають і псують заготовки на зиму
Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини
150 г коричневого цукру
100 г вершкового масла
2 яйця
1 банка ананасів
2 ч. л. розпушувача
50 г вишні
Приготування:
1. Вершкове масло розтоплюємо.
2. Збиваємо яйця і цукор, потім вводимо масло і збиваємо ще раз.
3. Додаємо борошно і розпушувач і ретельно збиваємо. Тісто має бути рідкуватим.
4. У форму, змащену вершковою олією викладаємо на дно кільця ананасів. У кожне колечко кладемо вишню. Зверху заливаємо фрукти тістом.
5. Розігріваємо духовку до 200 граудусов і випікаємо 10 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 градусів і випікаємо ще 35 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кіша з червоною рибою і брокколі.