Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 8
Інгредієнти:
250 г борошна
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
3 яйця
150 г вершкового масла
1 ст. л. води
10 г розпушувача
сіль за смаком
500 г філе форелі
500 г броколі
300 мл вершків
200 г твердого сиру
Приготування:
1. Для тіста 250 г борошна, 150 г вершкового масла, 1 яйце, сіль, ст. л. води і розпушувач ретельно перемішуємо і замішуємо тісто. Далі ховаємо його в холодильник на годину.
2. Червону рибу нарізаємо кубиками по 2 см, солимо.
3. Броколі розбираємо на суцвіття, змішуємо з рибою.
4. Для заливки збиваємо 2 яйця, 300 г вершків і натертий твердий сир.
5. Форму застеляємо папером для випічки. Розкачуємо тісто і викладаємо його у форму, формуючи дно і краї.
6. Далі викладаємо рибу і брокколі, заливаємо все це яєчної сумішшю. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт лимонного печива.