Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
50 г телятини
ТЦК змінили правила: як будуть перевозити мобілізованих
Термін до 31 грудня: пенсіонерів закликали зробити це, щоб не втратити пенсію
Очне, змішане чи дистанційне: школярів чекають нові формати навчання з 1 вересня
Замість 5000 — 9500 грн: українці можуть вдвічі збільшити пенсію - що треба знати
2 ст. л. кускусу
50 г кедрових горіхів
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. меду
Приготування:
1.Телятину готуємо заздалегідь. Кускус кладемо в невелику ємність, заливаємо окропом, накриваємо кришкою і залишаємо так на 4 хвилини. Додаємо трохи оливкової олії.
2. Салат фрізе нарізаємо смужками і кладемо в миску. Туди ж додаємо телятину і кедрові горішки, солимо.
3. Змішуємо оливкову олію з медом, виливаємо заправку в салатницю і гарненько перемішуємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт фенхелю тушкованого з часником.