Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
600 г яловичого філе
Мобілізація та оголошення у розшук: на кого полюватимуть ТЦК у жовтні 2025
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
100 мл легкого соєвого соусу
200 г рисової локшини
1 червоний перець чилі
60 г свіжої кінзи
50 г свіжої м'яти
¼ огірка
1 лайм
Приготування:
1. Маринуємо 4 стейка в 50 мл соєвого соусу протягом 10 хвилин.
2. Варимо локшину і охолоджуємо.
3. Змішуємо з соєвим соусом, подрібненим чилі, коріандром і м'ятою.
4. Нарізаємо чверть огірка на дуже маленькі смужки і змішуємо з локшиною і цибулею.
5. Далі розігріваємо сковороду і смажимо стейки по 3 хвилини з кожного боку.
6. Розкладаємо салат з локшиною в 4 піалки, зверху кладемо м'ясо. Подаємо з часточками лайма.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного мусу з вершками.