Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 2

Інгредієнти:

3 ст. л. рослинного масла

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

1 головка цибулі

110 г капусти броколі

250 г яловичого філе

2 зубчики часнику

¼ склянки стучкового зеленого горошку

1 червоний перець чилі

150 г бобових паростків

1 крабова паличка

1 ч. л. цукру

1 ч. л. солі

1 ст. л. соєвого соусу

1 лайм

1 головка цибулі-шалот

4 стебла коріандру

Приготування:

1. Розігріваємо вок на середньому вогні 1-2 хвилини до появи димку і наливаємо олію. Додаємо тонко нарізаний червоний лук, шматочки брокколі і смажимо 2-3 хвилини до золотистої скоринки. Потім викладаємо тонко нарізане м'ясо і смажимо ще 5 хвилин.

2. Додаємо нарізаний зелений горошок, подрібнений часник і чилі, крабовою паличку і проростки. Готуємо 2-3 хвилини. Додаємо цукор, сіль і соєвий соус, добре перемішуємо і розкладаємо по тарілках. Поливаємо соком лайса і посипаємо цибулею і коріандром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт сметанного кекси з родзинками.