Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г м'ясного фаршу
У Вінниці ТЦК упакували ухилянтів: місцеві жителі влаштували бунт, вимагають відпустити мобілізованих
Нові правила мобілізації: хто з ухилянтів більше не сховається вдома
Примусова мобілізація 18-річних: доброволець пояснив, чому треба знизити призовний вік
Польша почала депортувати українців: вдома відразу чекає ТЦК
1 головка цибулі
сіль і перець за смаком
2 шматка білого хліба
½ склянки молока
5 чорних перців горошком
3 зубчики часнику
1 склянку води
5 ст. л. томатної пасти
2 лаврових листа
борошно за смаком
Приготування:
1. 2 шматочки білого хліба просочуємо в молоці і віджимаємо. Змішуємо м'ясний фарш, дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і м'якуш білого хліба. Скачуємо невеликі кульки з отриманого фаршу, занурюємо в борошні.
2. Обсмажуємо тефтелі на середньому вогні. Кладемо в каструлю.
3. Додаємо в каструлю 0,5 склянки томатної пасти або кетчупу, 2 лаврових листки, 5-6 горошин перцю, 2-3 часточки часнику і 1 стакан води.
4. Накриваємо кришкою, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 20 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гречки з куркою і грибами.