Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г яєчної локшини

Популярні новини зараз

Водіїв попередили про важливий документ: не подбаєте – готуйте валізу грошей

Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс

Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила

Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють

Показати ще

1 солодкий перець

200 г курячого філе

1 морква

1 зубчик часнику

50 мл соєвого соусу

2 ч. л. кетчупу

перець чилі за смаком

2 ст. л. кунжуту

Приготування:

1. Варимо макарони за інструкціями на упаковці.

2. Нарізаємо філе кубиками, болгарський перець і моркву - соломкою, часник дрібно ріжемо, солимо і обсмажуємо на великій сковороді протягом 3 хвилин.

3. Соєвий соус розбавляємо такою ж кількістю води, додаємо кетчуп, перець чилі і перемішуємо.

4. На сковороду кладемо локшину, поливаємо соусом, додаємо кунжут, смажимо ще 3 хвилини.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з куркою і зеленню.