Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г яєчної локшини

Популярні новини зараз

Викликають на "підмогу" навіть СБУ: в Україні посилили мобілізацію – забирають усіх

Гороскоп на тиждень 16-22 червня для всіх знаків Зодіаку: розчарування Риб, "відправка" Стрільців та образи Раків

ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток

"Зупинить жінка": екстрасенс побачила завершення війни в Україні

Показати ще

1 солодкий перець

200 г курячого філе

1 морква

1 зубчик часнику

50 мл соєвого соусу

2 ч. л. кетчупу

перець чилі за смаком

2 ст. л. кунжуту

Приготування:

1. Варимо макарони за інструкціями на упаковці.

2. Нарізаємо філе кубиками, болгарський перець і моркву - соломкою, часник дрібно ріжемо, солимо і обсмажуємо на великій сковороді протягом 3 хвилин.

3. Соєвий соус розбавляємо такою ж кількістю води, додаємо кетчуп, перець чилі і перемішуємо.

4. На сковороду кладемо локшину, поливаємо соусом, додаємо кунжут, смажимо ще 3 хвилини.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з куркою і зеленню.