Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г яєчної локшини
Популярні новини зараз
Показати ще
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити
Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше
1 солодкий перець
200 г курячого філе
1 морква
1 зубчик часнику
50 мл соєвого соусу
2 ч. л. кетчупу
перець чилі за смаком
2 ст. л. кунжуту
Приготування:
1. Варимо макарони за інструкціями на упаковці.
2. Нарізаємо філе кубиками, болгарський перець і моркву - соломкою, часник дрібно ріжемо, солимо і обсмажуємо на великій сковороді протягом 3 хвилин.
3. Соєвий соус розбавляємо такою ж кількістю води, додаємо кетчуп, перець чилі і перемішуємо.
4. На сковороду кладемо локшину, поливаємо соусом, додаємо кунжут, смажимо ще 3 хвилини.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляної запіканки з куркою і зеленню.