Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
2 зубчики часнику
Штрафів від ТЦК стане значно більше: ухилянтів "задушать" грошима
Київ та інші міста будуть розбиті: волонтерка спрогнозувала невтішне майбутнє для українців
У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних
Відстежує геолокації та збирає дані: у мережі розкрили нюанси програми "Резерв+"
4 ст. л. крохмалю
100 г арахісу
700 г курячого філе
1 кайенский перець
3 ст. л. рослинного масла
1 ч. л. меленого імбиру
3 ст. л. соєвого соусу
Приготування:
1. Куряче філе нарізаємо тонкими смужками, попередньо подморозив. Маринуємо на півгодини в соєвому соусі.
2. Арахіс обсмажуємо на сухій сковороді і очищаємо від лушпиння.
3. Коли курка замаринується, занурюємо шматочки в крохмаль, стряхуємо зайве.
4. Розігріваємо в сковороді вок олію, обсмажуємо дрібно нарізаний перець і курячі шматочки, постійно помішуючи, близько 5 хвилин на сильному вогні.
5. Додаємо мелений імбир, часник і арахіс. Обсмажуємо ще 5 хвилин, не перестаючи помішувати.
6. Викладаємо шумівкою на блюдо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт котлет з яловичини.