Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні 4 жовтня: зустріч тельців, відпочинок раків та усамітнення риб

Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки

До 7 годин без світла: українцям приготували графіки відключень

ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись

Показати ще

500 г яловичого фаршу

сир за смаком

1 ст. л. майонезу

Приготування:

1. Ділимо м'ясний фарш на 10 кульок, кожну плющимо і кладемо на деко.

2. Зверху кладемо ріпчасту, дрібно нарізану цибулю, потім майонез і кожну котлету посипаємо тертим сиром.

3. Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо близько 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх маршмеллоу.