Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 50 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз

Навіть для тих, хто виїхав законно: українців попередили про великі штрафи

Що не можна класти в банки для закруток: огірки, які вибухають і псують заготовки на зиму

Головне за 9 серпня: цілодобове полювання ТЦК, нова мобілізація з 1 вересня та перші заморозки в Україні

Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини

Показати ще

500 г яловичого фаршу

сир за смаком

1 ст. л. майонезу

Приготування:

1. Ділимо м'ясний фарш на 10 кульок, кожну плющимо і кладемо на деко.

2. Зверху кладемо ріпчасту, дрібно нарізану цибулю, потім майонез і кожну котлету посипаємо тертим сиром.

3. Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо близько 40 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх маршмеллоу.