Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
1 головка цибулі
"Нафтогаз" попередив про важливе нововведення: стосується всіх побутових споживачів
З липня прийде нова допомога: хто буде отримувати 4500 гривень щомісяця
Залишають дітей посеред дороги: ТЦК "пакують" вчителів та тренерів
Мобілізація 60+: як будуть призивати до армії дідусів
500 г яловичого фаршу
сир за смаком
1 ст. л. майонезу
Приготування:
1. Ділимо м'ясний фарш на 10 кульок, кожну плющимо і кладемо на деко.
2. Зверху кладемо ріпчасту, дрібно нарізану цибулю, потім майонез і кожну котлету посипаємо тертим сиром.
3. Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо близько 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх маршмеллоу.