Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
500 г яловичого фаршу
сир за смаком
1 ст. л. майонезу
Приготування:
1. Ділимо м'ясний фарш на 10 кульок, кожну плющимо і кладемо на деко.
2. Зверху кладемо ріпчасту, дрібно нарізану цибулю, потім майонез і кожну котлету посипаємо тертим сиром.
3. Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо близько 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх маршмеллоу.