Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 50 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
1 головка цибулі
Навіть для тих, хто виїхав законно: українців попередили про великі штрафи
Що не можна класти в банки для закруток: огірки, які вибухають і псують заготовки на зиму
Головне за 9 серпня: цілодобове полювання ТЦК, нова мобілізація з 1 вересня та перші заморозки в Україні
Заберуть житло навіть з документами: українцям скасовують право власності – причини
500 г яловичого фаршу
сир за смаком
1 ст. л. майонезу
Приготування:
1. Ділимо м'ясний фарш на 10 кульок, кожну плющимо і кладемо на деко.
2. Зверху кладемо ріпчасту, дрібно нарізану цибулю, потім майонез і кожну котлету посипаємо тертим сиром.
3. Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо близько 40 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт домашніх маршмеллоу.