Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 телячих відбивних
У шкільних їдальнях переписали меню: як відтепер годуватимуть дітей
Будемо мерзнути взимку: українці можуть залишитися без опалення
До 7 годин без світла: українцям приготували графіки відключень
Пенсіонерам заборонили одночасно отримувати зарплату та пенсію: кого стосується
150 г товчених сухарів
1 ст. л. розмарину
75 г тертого сиру пармезан
2 яйця
спеції за смаком
3 ст. л. оливкової олії
60 г вершкового масла
4 зубчики часнику
Приготвление:
1. Видаляємо зайвий жир з відбивних.
2. Змішуємо сухарі, пармезан і розмарин.
3. Занурюємо кожен шматочок злегка збите яйце, стряхуємо зайве і занурюємо в сухарях.
4. Розігріваємо олію в сковороді, додаємо часник і обсмажуємо до золотистого кольору. Виймаємо часник.
5. Додаємо вогонь до середнього, викладаємо м'ясо і смажимо 4-5 хвилин з кожного боку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з імбиром та лимоном.