Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
4 телячих відбивних
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
150 г товчених сухарів
1 ст. л. розмарину
75 г тертого сиру пармезан
2 яйця
спеції за смаком
3 ст. л. оливкової олії
60 г вершкового масла
4 зубчики часнику
Приготвление:
1. Видаляємо зайвий жир з відбивних.
2. Змішуємо сухарі, пармезан і розмарин.
3. Занурюємо кожен шматочок злегка збите яйце, стряхуємо зайве і занурюємо в сухарях.
4. Розігріваємо олію в сковороді, додаємо часник і обсмажуємо до золотистого кольору. Виймаємо часник.
5. Додаємо вогонь до середнього, викладаємо м'ясо і смажимо 4-5 хвилин з кожного боку.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індички з імбиром та лимоном.