Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
160 г цукру
Популярні новини зараз
Показати ще
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
2 ст. л. меду
6 яєць
190 г борошна
варене згущене молоко за смаком
шоколадна глузурь за смаком
Приготування:
1. Збиваємо яйця, цукор і мед до щільної білкової маси на менше 10 хвилин.
2. Потім обережно всипаємо борошно і перемішуємо знизу вгору.
3. Тісто виливаємо у форму, застелену папером для випічки. Розігріваємо духовку до 170-180 градусів і випікаємо до готовності.
4. Далі проводимо ножем уздовж стінок і викладаємо бісквіт на стіл.
5. Корж розрізаємо на 3 частини.
6. Промазуємо коржі сгущенкою. Верхній корж заливаємо шоколадною глазур'ю і в центр насипаємо трохи горіхів.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт цукерок з арахісу і інжиру.