Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

800 г баранини

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

200 мл м'ясного бульйону

200 мл червоного сухого вина

75 г чорносливу

2 ст. л. цукру

2 ст. л. чебрецю

4 ст. л. бальзамічного оцту

Приготування:

1. У каструлю кладемо цукор і нагріваємо, поки він не стане карамельного кольору. Вливаємо оцет і перемішуємо.

2. Додаємо чорнослив, бульйон і вино. Кип'ятимо протягом 10 хвилин, поки не випарується половина рідини. Кладемо 1 ст. л. нарізаного свіжого чебрецю.

3. На чавунній сковороді обсмажуємо баранину до готовності - приблизно 4 хвилини з кожного боку.

4. М'ясо кладемо на гарнір, зверху поливаємо соусом, посипаємо чебрецем.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.