Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
800 г баранини
Популярні новини зараз
Показати ще
Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
200 мл м'ясного бульйону
200 мл червоного сухого вина
75 г чорносливу
2 ст. л. цукру
2 ст. л. чебрецю
4 ст. л. бальзамічного оцту
Приготування:
1. У каструлю кладемо цукор і нагріваємо, поки він не стане карамельного кольору. Вливаємо оцет і перемішуємо.
2. Додаємо чорнослив, бульйон і вино. Кип'ятимо протягом 10 хвилин, поки не випарується половина рідини. Кладемо 1 ст. л. нарізаного свіжого чебрецю.
3. На чавунній сковороді обсмажуємо баранину до готовності - приблизно 4 хвилини з кожного боку.
4. М'ясо кладемо на гарнір, зверху поливаємо соусом, посипаємо чебрецем.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.