Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г помідорів

Популярні новини зараз

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Показати ще

1,5 ст. л. томатної пасти

400 г білої квасолі

3 зубчики часнику

400 г червоної квасолі

1 солодкий перець

2 ст. л. рослинної олії

мелений перець чилі за смаком

1 ч. л. орегано

20 г зелені

1 головка цибулі

1 селера

Приготування:

1. Овочі очищаємо і нарізаємо кубиками. Подрібнюємо часник.

2. Розігріваємо в сковороді 2-3 ст. л. масла. Обсмажуємо цибулю і часник на середньому вогні протягом 3 хвилин.

3. Потім додаємо селеру і болгарський перець. Готуємо ще 5-7 хвилин, помішуючи.

4. Додаємо помідори, 1/2 склянки води, 1,5 ст. л. томатної пасти, гарненько перемішуємо. Коли рідина закипить, додаємо 1,5 ч. л. солі, 1-2 ч. л. червоного меленого перцю, 1 ч. л. сушеного орегано.

5. Також додаємо дві банки квасолі. Накриваємо кришкою і залишаємо на повільному вогні 10 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.