Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г помідорів
Сиділи без світла, а тепер ще й без газу: українців попередили про можливі обмеження
Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи
Пенсіонерам доплатять 25% до пенсії: хто має право на підвищення
1,5 ст. л. томатної пасти
400 г білої квасолі
3 зубчики часнику
400 г червоної квасолі
1 солодкий перець
2 ст. л. рослинної олії
мелений перець чилі за смаком
1 ч. л. орегано
20 г зелені
1 головка цибулі
1 селера
Приготування:
1. Овочі очищаємо і нарізаємо кубиками. Подрібнюємо часник.
2. Розігріваємо в сковороді 2-3 ст. л. масла. Обсмажуємо цибулю і часник на середньому вогні протягом 3 хвилин.
3. Потім додаємо селеру і болгарський перець. Готуємо ще 5-7 хвилин, помішуючи.
4. Додаємо помідори, 1/2 склянки води, 1,5 ст. л. томатної пасти, гарненько перемішуємо. Коли рідина закипить, додаємо 1,5 ч. л. солі, 1-2 ч. л. червоного меленого перцю, 1 ч. л. сушеного орегано.
5. Також додаємо дві банки квасолі. Накриваємо кришкою і залишаємо на повільному вогні 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.