Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
500 г помідорів
Гороскоп на сьогодні 4 жовтня: зустріч тельців, відпочинок раків та усамітнення риб
Користуєшся чи ні, а платити маєш: чи законна "друга" платіжка за газ
Нові суми у платіжках: скільки коштуватиме доставка газу у 2026 році
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
1,5 ст. л. томатної пасти
400 г білої квасолі
3 зубчики часнику
400 г червоної квасолі
1 солодкий перець
2 ст. л. рослинної олії
мелений перець чилі за смаком
1 ч. л. орегано
20 г зелені
1 головка цибулі
1 селера
Приготування:
1. Овочі очищаємо і нарізаємо кубиками. Подрібнюємо часник.
2. Розігріваємо в сковороді 2-3 ст. л. масла. Обсмажуємо цибулю і часник на середньому вогні протягом 3 хвилин.
3. Потім додаємо селеру і болгарський перець. Готуємо ще 5-7 хвилин, помішуючи.
4. Додаємо помідори, 1/2 склянки води, 1,5 ст. л. томатної пасти, гарненько перемішуємо. Коли рідина закипить, додаємо 1,5 ч. л. солі, 1-2 ч. л. червоного меленого перцю, 1 ч. л. сушеного орегано.
5. Також додаємо дві банки квасолі. Накриваємо кришкою і залишаємо на повільному вогні 10 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.