Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
1 склянка рису
Популярні новини зараз
Показати ще
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
1 цибулина
1 морквина
2 склянки води
рослинне масло за смаком
сіль за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо кубиками цибулю, моркву натираємо на тертці.
2. На сковороду наливаємо масло, ставимо на середній вогонь.
3. У сковороду кладемо цибулю і моркву. Трохи підсмажуємо.
4. Додаємо рис, перемішуємо і даемпостоять 30 секунд.
5. Відразу ж додаємо 2 склянки води, перемішуємо і накриваємо кришкою.
6. Солимо через 10 хвилин, перемішуємо і знову накриваємо кришкою. Залишаємо на 15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої горбуші під цибулею.