Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

1 склянка рису

Популярні новини зараз

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

1 цибулина

1 морквина

2 склянки води

рослинне масло за смаком

сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками цибулю, моркву натираємо на тертці.

2. На сковороду наливаємо масло, ставимо на середній вогонь.

3. У сковороду кладемо цибулю і моркву. Трохи підсмажуємо.

4. Додаємо рис, перемішуємо і даемпостоять 30 секунд.

5. Відразу ж додаємо 2 склянки води, перемішуємо і накриваємо кришкою.

6. Солимо через 10 хвилин, перемішуємо і знову накриваємо кришкою. Залишаємо на 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої горбуші під цибулею.