Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порції: 3
Інгредієнти:
1 склянка рису
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО
ТЦК відмовляються знімати громадян з військового обліку – що потрібно зробити
Торкнеться мешканців 9 областей: пенсіонери отримають пристойні доплати до пенсій
ПриватБанк звернувся до клієнтів: важлива інформація для всіх власників банківських карток
1 цибулина
1 морквина
2 склянки води
рослинне масло за смаком
сіль за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо кубиками цибулю, моркву натираємо на тертці.
2. На сковороду наливаємо масло, ставимо на середній вогонь.
3. У сковороду кладемо цибулю і моркву. Трохи підсмажуємо.
4. Додаємо рис, перемішуємо і даемпостоять 30 секунд.
5. Відразу ж додаємо 2 склянки води, перемішуємо і накриваємо кришкою.
6. Солимо через 10 хвилин, перемішуємо і знову накриваємо кришкою. Залишаємо на 15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої горбуші під цибулею.