Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

1 склянка рису

Популярні новини зараз

Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця

Повістки посиплються прямо в SMS: звідки українцям чекати несподіванок окрім ТЦК

Пенсіонери можуть оформити надбавку понад 1000 грн: не всі про це знають

Гороскоп на сьогодні, 19 квітня: субота непередбачуваних змін і несподіваних зустрічей

Показати ще

1 цибулина

1 морквина

2 склянки води

рослинне масло за смаком

сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо кубиками цибулю, моркву натираємо на тертці.

2. На сковороду наливаємо масло, ставимо на середній вогонь.

3. У сковороду кладемо цибулю і моркву. Трохи підсмажуємо.

4. Додаємо рис, перемішуємо і даемпостоять 30 секунд.

5. Відразу ж додаємо 2 склянки води, перемішуємо і накриваємо кришкою.

6. Солимо через 10 хвилин, перемішуємо і знову накриваємо кришкою. Залишаємо на 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої горбуші під цибулею.