Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 помідора

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Показати ще

1 склянка червоної квасолі

2 морквини

2 ст. л. рослинного масла

1 ст. л. тертого імбиру

сіль і зелень за смаком

Приготування:

1. Квасолю замочуємо на ніч. Вранці промиваємо, заливаємо водою і варимо до готовності. Потім зливаємо воду.

2. Моркву натираємо на крупній тертці. Нарізаємо помідори і цибулю.

3. Розігріваємо олію на сковороді обсмажуємо імбир 1-2 хвилини. Додаємо моркву, обсмажуємо ще 5 хвилин. Потім додаємо помідори і цибулю і обсмажуємо ще 5 хвилин.

4. Цією масою заправляємо квасолю. За бажанням додаємо зелень.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.