Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 помідора
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде
Українцям з малою пенсією докинуть грошей: кому прийдуть доплати у червні та липні
1 склянка червоної квасолі
2 морквини
2 ст. л. рослинного масла
1 ст. л. тертого імбиру
сіль і зелень за смаком
Приготування:
1. Квасолю замочуємо на ніч. Вранці промиваємо, заливаємо водою і варимо до готовності. Потім зливаємо воду.
2. Моркву натираємо на крупній тертці. Нарізаємо помідори і цибулю.
3. Розігріваємо олію на сковороді обсмажуємо імбир 1-2 хвилини. Додаємо моркву, обсмажуємо ще 5 хвилин. Потім додаємо помідори і цибулю і обсмажуємо ще 5 хвилин.
4. Цією масою заправляємо квасолю. За бажанням додаємо зелень.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.