Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 помідора
Популярні новини зараз
Показати ще
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
1 склянка червоної квасолі
2 морквини
2 ст. л. рослинного масла
1 ст. л. тертого імбиру
сіль і зелень за смаком
Приготування:
1. Квасолю замочуємо на ніч. Вранці промиваємо, заливаємо водою і варимо до готовності. Потім зливаємо воду.
2. Моркву натираємо на крупній тертці. Нарізаємо помідори і цибулю.
3. Розігріваємо олію на сковороді обсмажуємо імбир 1-2 хвилини. Додаємо моркву, обсмажуємо ще 5 хвилин. Потім додаємо помідори і цибулю і обсмажуємо ще 5 хвилин.
4. Цією масою заправляємо квасолю. За бажанням додаємо зелень.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курки в рукаві з овочами.