Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг горбуші
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року
Чому варто включати режим польоту на ніч: проста звичка, яка продовжує життя смартфону
Важливі зміни у переказах на картки: що впроваджують
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
1 головка цибулі
спеції і сіль за смаком
Приготування:
1. Поділяємо свіжу горбушу на порційні шматки, викладаємо у змащену олією форму.
2. Зверху посипаємо нарізаною цибулею, спеціями та сіллю, збризкуємо рослинним маслом.
3. Щільно накриваємо рибу фольгою і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
4. За 5 хвилин до готовності знімаємо фольгу і збільшуємо нагрівання духовки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт соковитого м'яса з ананасами.