Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг горбуші
Хотіли допомогти, але опиняться в армії: ТЦК наказали мобілізувати всіх добровольців із груп ППО
Головне за 15 червня: ТЦК більше не прийде, пенсії доведеться повернути, а крупи у супермаркетах стали небезпечними
В Україні зростуть пенсії та зарплати: коли та наскільки
ПФУ зобов'язав пенсіонерів подати спеціальну заяву: без цього виплат не буде
1 головка цибулі
спеції і сіль за смаком
Приготування:
1. Поділяємо свіжу горбушу на порційні шматки, викладаємо у змащену олією форму.
2. Зверху посипаємо нарізаною цибулею, спеціями та сіллю, збризкуємо рослинним маслом.
3. Щільно накриваємо рибу фольгою і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
4. За 5 хвилин до готовності знімаємо фольгу і збільшуємо нагрівання духовки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт соковитого м'яса з ананасами.