Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
1 кг горбуші
Гороскоп на сьогодні 4 жовтня: зустріч тельців, відпочинок раків та усамітнення риб
Нові суми у платіжках: скільки коштуватиме доставка газу у 2026 році
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
Покарання будуть жорсткими: українців зобов'язали замовляти послуги для лічильників на воду
1 головка цибулі
спеції і сіль за смаком
Приготування:
1. Поділяємо свіжу горбушу на порційні шматки, викладаємо у змащену олією форму.
2. Зверху посипаємо нарізаною цибулею, спеціями та сіллю, збризкуємо рослинним маслом.
3. Щільно накриваємо рибу фольгою і ставимо в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
4. За 5 хвилин до готовності знімаємо фольгу і збільшуємо нагрівання духовки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт соковитого м'яса з ананасами.